RĘKODZIEŁO TWORZONE Z PASJĄ

Witaj w naszym świecie!
Jeśli kochasz rękodzieło i nietuzinkowe upominki,
z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie. Zapraszamy!

komunia dziewczynka hostia

Darmowa dostawa

Wszystkie zakupy powyżej 120 PLN dostarczymy całkowicie za darmo!

Ręczne wykonanie

Wszystkie nasze produkty są wykonane ręcznie, z największą starannością

Zadowolenie

Zaufały nam już tysiące klientów, a także setki firm i organizacji.

Kilka słów o nas

Od wielu lat zajmujemy się projektowaniem i produkcją kartek okolicznościowych, zaproszeń, dyplomów oraz innych akcesoriów papierowych na różne okoliczności. Oferta skierowana jest zarówno do odbiorców indywidualnych jak i biznesowych (dla firm). Nasze wyroby cechuje dbałość o każdy szczegół, wykańczane są ręcznie z największą starannością.

Stawiamy przede wszystkim na jakość i zadowolenie klienta, do którego zawsze podchodzimy indywidualnie, zgodnie z jego potrzebami.

Prowadzimy sprzedaż ozdób i dekoracji na przyjęcia. Zajmujemy się produkcją sztucznej biżuterii i breloków.

W naszej ofercie znajdziesz szeroką gamę produktów na wszelką okazję. Produkty dotyczą uroczystości zarówno religijnych, np. ślub, chrzest czy komunia, jak i świeckich, takich jak urodziny, imieniny, rocznice, jubileusze, imprezy firmowe, studniówki i inne.

Znajdziesz tu ręcznie robione kartki i zaproszenia na chrzest, bierzmowanie, konfirmację, komunię, ślub, jubileusze, studniówkę a także inne wynikające z potrzeby chwili jak: podziękowania, gratulacje, przeprosiny czy kondolencje.

Realizujemy również projekty indywidualne.

Koszyk

Kwota: 2,89